KE 4 Bergen

botenclubfoto-nieuwe

Dit jaar tijdens Bergen Jazz en Sail het vijfde Klasse Evenement.

Voor het 39ste jaar op rij organiseert Botenclub Bergen tijdens jazz en sail op zaterdag 8 en zondag 9 september catamaran wedstrijden. Er wordt gestart in twee startvelden. Boten met een Texel rating groter dan 107 en kleiner of gelijk aan 107  Alle type catamarans zijn dus welkom! Jazz en Sail is tevens een officieel Dart 18 evenement wat zorgt voor een extra groot deelnemers veld.

De wedstrijden worden georganiseerd vanuit het clubpaviljoen van de Botenclub. Boten kunnen eventueel al op vrijdag worden gebracht.

Op zaterdag is de eerste start om 12:00uur en worden 3 of 4 wedstrijden gevaren. Na de wedstrijden wordt voor de zeilers en hun supporters een barbecue georganiseerd en is er live muziek. Onder het genot van een wijntje of biertje napraten, genieten van de ondergaande zon en live muziek. Dat is wat wij noemen de jazz en sail beach-vibe. Neem dus gerust je vrienden mee!

Op zondag zullen we wederom het water opgaan en staan minimaal 2 wedstrijden gepland. De eerste wedstrijd start om 11:00uur.

Bij terugkomst barst het echte feest los met verschillende pop-rock bands en dj’s. De jazz liefhebbers kunnen net als op zaterdag afreizen naar het centrum van Bergen waar een uitgebreide muziek programmering aanwezig is met 8 buiten en 5 binnenpodia. En zeker niet met alleen maar Jazz!!

Jazz and Sail, sport, fun music and more!

Tot ziens tijdens Jazz en Sail!
Bij voorinschrijven krijgen deelnemers een gratis t-shirt. (inschrijfgeld wordt teruggestort bij afgelaste wedstrijden).
Notice of race: check de website www.botenclubbergen.nl/jazz-en-sail-bergen/sail/

 

Jazz and Sail, sport, fun music and more!
Tot ziens tijdens Jazz en Sail!

 

Website van Botenclub Bergen: www.botenclubbergen.nl/


  • xx – Briefing
  • xx – Start eerste wedstrijd
  • ect
  • KZBV Kustzeil Vereniging Bergen
    info@dart18klasse.nl
    tel.nr

    Event Sponsors