Dutch Nationals 8-10 June 2018 Inland Waters Veluwemeer

In samenwerking met de zeilers van Veluwestrandbad, op het Veluwemeer. Reeds vele malen hebben we hier met veel enthousiasme gezeild, en nu wordt het tijd voor een ONK op het Veluwemeer.

We zijn te gast bij het Aquacentrum en de Bremerbaai in Biddinghuizen. De wedstrijden worden geleid door de ervaren wedstrijdleider Norbert van der Kooij. Norbert wordt geassisteerd door de ervaren vrijwilligers van de Roerkoning en Elburg. Norbert was wedstrijdleider van ondermeer het ONK 2016 en 2017 en ook bekend als wedstrijdleider van de Ronde om Texel.

Biddinghuizen is een zeillocatie voor zowel de beginnende als de ervaren wedstrijdzeiler. Het zeilgebied is het Veluwemeer. Het water kenmerkt zich als overzichtelijk en vlakwater.

De locatie is uitermate geschikt om met de gehele familie naar toe te komen. Ondiep water en een overzichtelijk natuurterrein met oa trekkershutten maakt de locatie voor de kids en ouders tot een mini vakantie. Het Aquacentrum verhuurt stacaravans en strandhuisjes, zelfs 20 meter vanaf onze zeillocatie, maar je kan ook gewoon je tentje meenemen. Voor prijzen zie http://www.aquacentrum.nl/nl/kamperen/tarieven.

Kamperen 5,00 per persoon per dag
Inschrijving 85,00
Eten 15,00 p.p. kinderen <10 jr gratis
Diner is vrijdagavond
Zaterdag is vrij

1 auto kan de camping op.
Overige op de dijk parkeren

Routebeschrijvingen: de boot breng je via de receptie van de camping; Bemanning parkeert bij Bremerbaai. Dit laatste is erg makkelijk te vinden en nieuw.
Klik hier voor kaartje.

Klik hier voor gedetailleerd kaartje.


 

 

zodra bekend komen hier de:

 • Notice of Race ONK 2018
 • Sailing Instructions ONK 2018
 • etc
 • ]
  Strandpaviljoen Bremerbaai
  Bremerbaaiweg 6
  8256 NA Biddinghuizen
  Telefoonnummer